Første malerbedriften i Norge som er sertifiert i henhold til ISO 9001 og 14001

Edvardsson Entreprenør AS, første malerbedriften i Norge som er sertifiert i henhold til ISO 9001 og 14001
2013 blev en nystart for Edvardsson Entreprenør AS. Vi fikk en ny ledelsegruppe og en ny daglig leder.

Per-Erik Edvardsson tog over som daglig leder for bedriften og har sammen den nye ledelse gruppen satt opp mål for framtiden, startet en ny struktur der kvalitet og miljø er ledord for bedriften.
Med støtte av våre eier Sandå Sverige AB var målet at man innen 2013 utgang vare den første malerbedriften i Norge som er sertifiert i henhold til ISO 9001 og 14001.
Vi kan stolt fortelle at vi kom i mål 03.12.2013 med dette arbeid, Nu er vi ikke lenger blant de andre uten vi står først, vi er sertifierte og det innen utsatt frist.

Vi skall til enhver tid tilby våre kunder ett miljø riktig produkt og ett system som sikkrer det vi produserer. Vi skall helt enkelt alltid ha fokus på miljø- og kvalitet arbeidet, så enkelt er det!
Men også arbeidsmiljø i bedriften er viktig, våre medarbeidere er den største tilgang som vi har. Vet vi at våre medarbeidere mår bra, mår også bedriften bra, og det er ett viktig mål.

At få alle i en så stor bedrift som oss at se den verdi dette har, er helt fantastisk og skaper nye utfordringer på oss alle i framtiden. Vi vill takke alla som vart med på denne reisen, det har vart fantastiskt spennende.

Pea